Over ons
Meer informatie over het unieke concept van Bon Patata
Over ons

Bon Patata

Bedankt voor uw interesse in Bon Patata, uw Nederlandse friteszaak aan de Costa Blanca. Op deze pagina trachten wij wat meer te vertellen over ons concept en onze prachtige zaak.

Over ons

Bon Patata is in recordtijd uitgegroeid tot een begrip in Albir en omgeving, een prachtig stukje Costa Blanca, Spanje. Bij Bon Patata kunt u genieten van heerlijke verse frites, zelf gesneden van de beste aardappelen van Nederlandse bodem, speciaal geselecteerd om u een maaltijd van optimale kwaliteit te kunnen aanbieden.

Tevens bieden wij alle gangbare snacks, zoals een broodje warm vlees, berehap, bal gehakt, allemaal huisgemaakt. U kunt ook genieten van de klassiekers zoals bijvoorbeeld een broodje frikandel. Wij beschikken over alle Nederlandse en Belgische sauzen om uw maaltijd nog lekkerder te maken, denk hierbij niet alleen aan mayonaise, ketchup en curry maar ook bijvoorbeeld samuraisaus en andalousesaus.

U kunt bij ons ook terecht voor een lekker vers bereid broodje (“bocadillo”) gezond, tartaar, kaas, noem het maar op! Wij beschikken over de lekkerste dranken, van Cola en Fanta tot Ice Tea, Aquarius, AA, maar ook Fristi, Red Bull, etc. U bent bij ons natuurlijk ook welkom voor een heerlijk kopje koffie of thee.

We zijn eenvoudig te bereiken en herkennen, u kunt ons vinden aan het kruispunt van McDonalds in Albir (Alfaz del Pi), recht tegenover “Hostal Ventorillo”. We hopen u snel te mogen begroeten bij Bon Patata!